1-2 dager Leveringstid - Fri Frakt over 799,-

Ser du forskjellen? Her er hemmeligheten!

Posterhouse kvalitet

Visste du at de kunne være så stor forskjell?

Dette er WOW-faktoren kundene opplever

Så mange kunder kommer til meg og sier at plakatene de har kjøpt, er noe helt annet enn de har sett før!

Hemmeligheten avslører jeg i denne videoen:

Hva gjør jeg annerledes?

Jeg startet med å trykke plakatene hos vanlige trykkeri, og var ute etter en god pris. Da jeg ikke var fornøyd med kvaliteten, fargene og mangel på dybde i bildene, valgte jeg å lage mitt eget lille trykkeri. Etter mye testing, og feiltrykk har jeg kommet frem til en formel som gir bildene en WOW-faktor!

Det er veldig vanskelig å beskrive den; bildene må bare oppleves. Du må se det matte papiret, «smellet» i fargene og kjenne kvaliteten i hendene dine.

Jeg kan love deg at det at jeg legger mer arbeid, og penger i trykkene mine, vil gjøre en stor forskjell for deg som kunde når du mottar mine print i posten.

Jeg tror du vil få en følelse av å være i bildet!!

Jeg har lurt lenge på hvordan jeg skal få vist dere dette, og kom frem til at en video som forklarer og viser det, ville være det beste. Laaangt utenfor min komfortsone, men så hoppet jeg i det – og jeg håper du liker den :)

I motsetning til å trykke fotografiene på et vanlig trykkeri, til en mye lavere kostnad, har jeg valgt jeg å selv ta fullstendig kontroll over fargene og uttrykket i bildet.

Og det betyr jo at bildene ikke kan masseproduseres! Du er garantert små opplag og unike trykk når du bestiller fra Posterhouse.no! :)

Posterhouse svart plakat

NYHET!

Superstore og råfine print 70×100 cm i det superfine, matte papiret og kvalitetsprint!